Of het nu gaat om het dak, het schilderwerk, de installaties of het metselwerk, jouw woonhuis of bedrijfspand heeft regelmatig onderhoud nodig. DOBU heeft niet alleen veel ervaring met  bouwen maar zeker ook met het onderhouden van woonhuizen of (bedrijfs)panden.

Onderhoudscontracten van DOBU: zorgeloze zekerheid

Voor zowel particulieren als (groot) zakelijke klanten is een interessante optie waar steeds meer vraag naar is. Daarom kan je bij ons terecht voor een onderhoudscontract. Zo ben je verzekerd van onderhoud aan je kostbare bezit en kom je op onderhoudsgebied nooit voor verrassingen te staan. Dat geeft rust en zekerheid!

Voorkom hoge kosten met een onderhoudscontract van DOBU

Voorkomen is beter dan genezen. Dat gaat zeker op in het geval van het onderhoud aan je woonhuis of (bedrijfs)pand. De kosten van de schade die voortvloeit uit achterstallig onderhoud zijn vaak veel hoger dan de kosten voor regelmatig onderhoud van bijvoorbeeld uw dak en dakgoten of het schilderen van uw kozijnen. Een lekkage van een dakgoot of vervanging van een compleet kozijn zijn immers ingrepen van een veel grotere omvang. Met een onderhoudscontract van DOBU voorkom je dit soort kostbare reparaties.

Meerjarenonderhoudsplan in overleg met DOBU

Kortom: je (bedrijfs)pand blijft gezond, veilig en waardevast als je het goed onderhoudt. En je voorkomt daarmee dat je voor onverwacht hoge kosten staat door bijvoorbeeld een lekkage of een kapotte cv-ketel. En hoe kom je erachter wanneer onderhoud nodig is? Of hoe frequent je het beste de daken en dakgoten kunt laten checken? Wanneer het schilderwerk aan vervanging toe is? Wij helpen je hier graag bij.

Met een goede voorbereiding van DOBU een gedegen meerjarenonderhoudsplan

Als het gaat om onderhoudskosten, wil je weten waar je aan toe bent. Niet alleen voor nu of voor de komende vijf jaar, maar voor zo lang als je vooruit wilt kijken. Dat begrijpen we. Daarom leggen we alle onderhoudswerkzaamheden van tevoren vast in een meerjarenonderhoudsplan. We komen bij je langs voor een inventarisatie en maken vervolgens een meerjarenonderhoudsplan waar je mee vooruit kunt. De toekomst, je plannen, dromen en ambities vormen de basis voor onze onderhoudswerkzaamheden. We vertalen je visie naar een concreet plan dat inzichtelijk maakt welk onderhoud wanneer nodig is en tegen welke kosten. Ook adviseren we je over kostenbesparende investeringen. Alles om ervoor te zorgen dat je (bedrijfs)pand of woonhuis er altijd piekfijn bij staat.

Informeer bij ons naar de mogelijkheden en neem vandaag nog contact met ons op!