Bouwbedrijf Dobu gaat fuseren met Aarts Bouw. Zo ontstaat er één krachtige organisatie voor opdrachtgevers in het zuiden van Nederland. Bouwen doen we samen.

Heb jij bouwwensen? Sinds 1997 is DOBU een dynamisch, full-service bouwbedrijf. Wij maken ons er elke dag opnieuw sterk voor om maatwerk te leveren voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. De kracht van DOBU ligt in de inzet van de juiste vakmensen op de juiste plaats. De bouw van een bedrijfspand vraagt om een andere aanpak dan particuliere woningbouw. Maar ook restauratiewerk is weer een vak apart. Jouw project krijgt bij DOBU unieke aandacht!

Vertrouwd vakmanschap van DOBU

Vakmanschap staat voor ons op nummer 1. Met onze vakbekwame medewerkers die vaak al jarenlang binnen ons bedrijf werkzaam zijn, gaan we voor een gedegen uitvoering van jouw project. Uiteindelijk hebben we maar één doel voor ogen: een tevreden klant. Daarom maken we heldere afspraken, hanteren we korte communicatielijnen, is het contact laagdrempelig en gebruiken we een planning die reëel is. Je merkt het: met de aanpak van DOBU sta jij echt centraal!

Vanzelfsprekend voldoet DOBU aan de milieuvoorschriften en staat veiligheid en kwaliteit voorop. De door DOBU behaalde keurmerken en certificaten zijn een bewijs van ons vakmanschap en onderstrepen de hoge kwaliteit van ons werk.

DOBU geeft uw bouwplannen kleur

Ons vakmanschap geeft vorm aan al je wensen, van de eerste tekening tot de laatste plint. Wil je van gedachten wisselen over jouw bouwproject, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk het hele team van Bouwbedrijf DOBU

Bekijk onze bedrijfsvideo

en laat je inspireren

Ons vakmanschap vervult al uw wensen

Al meer dan 20 jaar levert DOBU maatwerk voor zakelijke- en particuliere klanten. Met de aanpak van DOBU staat u echt centraal!

Kennismaking en offerte

Heeft u bouwwensen? Wij maken ons er elke dag opnieuw sterk voor om maatwerk te leveren voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Graag bespreken we met u de mogelijkheden!

Planning en uitvoering

Met het leveren van maatwerk dat wordt uitgevoerd door gemotiveerde en vakbekwame mensen, zijn wij er op gericht om topkwaliteit te leveren met maar een doel voor ogen: maximale tevredenheid bij u als onze klant in een reëel tijdsbestek.

Oplevering

Ons vakmanschap heeft vorm gegeven aan al uw wensen, van de eerste tekening tot de laatste plint. Bent u klaar voor de opening?