Wilt u samen met toekomstige andere bewoners maximale zeggenschap en maximale betrokkenheid bij uw nieuwe woning en uw nieuwe woonomgeving? Dan is Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (kortweg CPO) iets voor u. Nog voordat de bouw is gestart, hebben de toekomstige bewoners al een goede band met elkaar. Dat maakt, samen met talrijke andere voordelen, een CPO-woning erg aantrekkelijk. DOBU vormt daarbij een ideale bouwpartner!

DOBU en Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO)

Het principe van een CPO-bouwproject bestaat uit het feit dat u samen met andere toekomstige bewoners een CPO-bouwgroep vormt en zodoende met elkaar opdrachtgever wordt. Een CPO-bouwgroep heeft volledige zeggenschap over de keuze van bijvoorbeeld de architect/aannemer, het ontwerp, de planontwikkeling en de bouw van het woongebouw. Dat biedt ten opzichte van reguliere bouwprojecten grote voordelen. Keerzijde is dat u daarmee ook de risico’s ervan draagt. DOBU is steeds vaker betrokken bij CPO-bouwprojecten en heeft dan ook de nodige ervaring om u als bouwprofessional te begeleiden.

DOBU is de ideale bouwpartij voor uw CPO-woningen

Bij een CPO-bouwproject ligt het initiatief bij één of meerdere personen die een specifieke woonwens voor ogen hebben, met of nog zonder een beschikbare locatie. DOBU heeft alle know how en ervaring om uw gezamenlijke droomwoning(en) te realiseren. DOBU ontzorgt door het bouwtraject van begin tot het einde te begeleiden. Hiervoor zetten wij een team van onderaannemers en leveranciers in die onder leiding staan van onze specialisten. Gezien het feit dat wij deze partijen goed kennen en uitstekend op elkaar zijn ingespeeld, hanteert DOBU een concurrerende prijs voor de begeleiding van CPO-projecten.

CPO Brandevoort

Informeer bij ons naar de mogelijkheden over renovatiebouw en neem vandaag nog contact met ons op!

De voordelen van een CPO-bouwproject met DOBU

Hoe prettig is het dat toekomstige bewoners al voor de start van de bouw een band met elkaar en de buurt hebben? DOBU begrijpt als geen ander wat de voordelen zijn. De kwaliteit van wonen neemt op alle fronten toe omdat de toekomstige bewoners maximale zeggenschap kunnen uitoefenen op hun eigen toekomstige woonomgeving. Die betrokkenheid, gecombineerd met de vrijheid bij de totstandkoming van uw eigen droomhuis, maakt Collectief Particulier Opdrachtgeverschap een uitstekende bouwoptie. Meer informatie? Neem dan contact op met DOBU en laat u uitgebreid informeren over de mogelijkheden.