Op zoek naar een professional voor een renovatie of restauratie? Dan kan je op DOBU rekenen. Wij hebben ons gespecialiseerd in de meest uiteenlopende werkzaamheden op het gebied van renovatie. Een buitenkans om een gedateerd pand op duurzame wijze aan te passen aan de huidige tijd of om een monumentaal pand een herbestemming te geven.

Renovatie door DOBU verricht wonderen

Bij een restauratie staat behoud van het karakter van het pand centraal. Restauratie betreft dan ook het herstellen van een monumentaal pand met zoveel mogelijk oorspronkelijke materialen en wel op een wijze waardoor de originele stijl van het pand bewaard blijft. Renovatie, maar zeker restauratie vraagt specifieke kennis en aandacht. Voor beide disciplines kan je bij DOBU terecht.

DOBU is jouw ervaren partner in renovatie

Wij hebben een jarenlange ervaring in de renovatiebouw en kunnen de meest uiteenlopende werkzaamheden daarom op hoog niveau voor je uitvoeren. Wij garanderen je altijd een eindresultaat naar wens wanneer je besluit de taken op het gebied van renovatie- of restauratie aan ons uit te besteden. Wij kunnen uiteraard meerdere referenties overleggen en je alles vertellen over wat wij precies voor je kunnen betekenen op het gebied van renovatie of restauratie. Dit doen wij uiteraard geheel vrijblijvend.

Meer informatie en advies over renovatie of restauratie

Wij adviseren je graag over de vele mogelijkheden rondom renovatiebouw. Dit doen wij volledig op maat, op basis van je wensen, eisen, behoeften en verwachtingen. Je kunt altijd contact met ons opnemen wanneer je meer wilt weten over onze mogelijkheden betreffende renovaties of restauraties. Wij informeren je graag.

Informeer bij ons naar de mogelijkheden over renovatiebouw en neem vandaag nog contact met ons op!