Een goede voorbereiding is het halve werk. Als u verbouwplannen heeft, gaat dit spreekwoord helemaal op. DOBU heeft bijna 20 jaar ervaring met het verbouwen van zakelijke panden maar ook van woonhuizen. Daarom gaan wij geroutineerd te werken en start DOBU in overleg met het maken van een duidelijk werkplan maakt. Ook de benodigde vergunningen kunnen wij voor u regelen.

Een goede voorbereiding…start met DOBU!

Cruciaal voor jou als klant is dat DOBU vanaf het begin heldere afspraken met je maakt. Bij onverhoopte verrassingen nemen we direct contact met je op voor overleg zodat wij sneller en efficiënter kunnen verbouwen. Wij realiseren ons dat we in jouw leefomgeving aan het werk zijn. Om zo min mogelijk overlast te geven, laten we de werkplek iedere dag netjes achter en werken we met een heldere planning. DOBU laat de verbouwing zo vlekkeloos mogelijk verlopen!

De geroutineerde werkwijze van DOBU bij verbouwingen

Je profiteert van onze jarenlange ervaringen in alle soorten verbouwingen. Voor een complete verbouwing, aanbouw of opbouw; je kunt er van op aan dat DOBU grondig en efficiënt voor je aan de slag gaat. Jouw vragen en opmerkingen staan daarbij altijd centraal. We focussen immers op jouw bouwwensen, maar ook op je budget en planning. Samen met jou bepalen we de beste mogelijkheden om je woonhuis te verbouwen. Daarnaast adviseren wij je over ontwerp, uitwerking, materialen, planning en prijs. En we maken duidelijk afspraken over de uitvoering van je verbouwing. Of het nu gaat om een woningaanpassing, het levensloopbestendig maken van de woning of een grondige verbouwing, DOBU is de aangewezen partij voor elke verbouwing!

DOBU maakt verbouwen een stuk aantrekkelijker

En of het nu om een grote of kleine verbouwing gaat: wij nemen je graag alle werk uit handen. Van het aanvragen van de bouwvergunning tot en met het opruimen na de werkzaamheden. Dat scheelt je veel tijd, geld en ergernis. Sterker nog: je profiteert van onze ervaring, vakkennis, tarieven en service. Daardoor wordt verbouwen een stuk aantrekkelijker!

Informeer bij ons naar de mogelijkheden en neem vandaag nog contact met ons op!