Werken aan een nieuwbouwproject is een intens traject. Juist om die reden is het van belang om te werken met een professionele en betrouwbare aannemer. DOBU is je betrouwbare partner voor elk nieuwbouwproject. Dankzij onze ruime ervaring en vakkennis weten we ieder nieuwbouwproject tot een goed einde te brengen. Naast kwaliteit mag je rekenen op service en advies. Wij denken graag met je mee en nemen, indien gewenst, het complete project van je over. Wij regelen op jouw verzoek alles van A tot Z, zodat je jezelf bijvoorbeeld kunt concentreren op de verhuizing.

CPO bouwen met DOBU

DOBU beweegt graag mee met de ontwikkelingen in de markt. Zo merken wij dat CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap) steeds populairder wordt. CPO is een vorm van sociale projectontwikkeling waarbij toekomstige bewoners gezamenlijk opdrachtgever zijn. Toekomstige bewoners treden daarbij op als een vereniging en ze nemen beslissingen zoals een projectontwikkelaar dat doet. Ten opzichte van reguliere bouwprojecten hebben de leden maximale zeggenschap op hun eigen toekomstige woonhuis. DOBU treedt graag op als bouwpartij als het gaat om CPO-projecten. Vraag ons gerust voor meer informatie inzake CPO bouwprojecten.

DOBU gaat voor goede communicatie voor een perfect eindresultaat

DOBU gelooft in heldere afspraken. Om het gewenste resultaat op te leveren, blijven we overleggen, samenwerken en duidelijke afspraken maken. Alleen op deze manier kunnen we voldoen aan een juiste projectuitvoering en kunnen we efficiënt werken en kwaliteit leveren. DOBU houdt jouw wensen als uitgangspunt aan en schakelt indien nodig betrouwbare partners in. Zo heeft DOBU contact met diverse architecten en kunnen we het ontwerpproces inclusief kostenraming begeleiden.

Voor elk nieuwbouwproject in Brabant is DOBU uw partner

Wil je weten wat DOBU kan betekenen voor uw nieuwbouwproject? Neem vooral contact op met onze medewerkers. Zij plannen graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek met je in.

Informeer bij ons naar de mogelijkheden over nieuwbouw en neem vandaag nog contact met ons op!