Met het vakmanschap van DOBU laten wij al uw wensen op duurzame wijze in vervulling gaan.

DOBU is een ervaren en betrouwbare bouwpartner met ruim 20 jaar ervaring in het vak. Bouwen, verbouwen, restaureren of renoveren van uw woning doen we volgens uw wensen, op basis van heldere afspraken, tegen een hoge kwaliteit en een eerlijke prijs. Ook op het gebied van nieuwe, duurzame bouw.

DOBU zet u centraal

Vakmanschap staat voor ons op nummer 1. Met het leveren van maatwerk dat wordt uitgevoerd door gemotiveerde en vakbekwame mensen, zijn wij er op gericht om topkwaliteit te leveren met maar één doel voor ogen: maximale tevredenheid bij u als onze klant. Daarom maken we heldere afspraken, hanteren we korte communicatielijnen, is het contact laagdrempelig en hanteren we een planning die reëel is. U merkt het: met de aanpak van DOBU staat u echt centraal!

DOBU is trots op haar projecten

We zijn trots op onze projecten en laten ons werk graag aan u zien! Bekijk een greep uit onze projecten voor (maar vooral ook samen) met particulieren. Wilt meer weten over een specifiek project of wat we voor u kunnen betekenen? Bel gerust voor meer informatie of neem nu direct contact met ons op.