Aan bedrijfsgebouwen worden andere eisen gesteld dan aan woningen waardoor een aannemer heel specifieke eisen in acht moet nemen. DOBU is al jarenlang  gespecialiseerd in utiliteitsbouw en kan bij deze projecten een hoogwaardige kwaliteit garanderen.

Goed georganiseerd. DOBU ontzorgt van tekening tot realisatie

Direct vanaf het eerste moment is DOBU betrokken bij het proces rondom utiliteitsbouw. Als aannemer beginnen we met een oriënterend gesprek, waarna een budgetraming en eventuele schetsen worden opgemaakt. Zodra het startschot voor het project wordt gegeven, houden wij ons bezig met alle aspecten van het bouwproces. Van tekening tot berekening en van idee tot realisatie. Voor al onze activiteiten met betrekking tot utiliteitsbouw geldt dat we gedurende het proces nauw contact onderhouden met jou als opdrachtgever. Zo is het mogelijk om de projecten tot in de kleinste details aan te passen aan alle eisen en wensen. Onze aanpak kenmerkt zich door een eenvoudig basisprincipe: ‘Afspraak is afspraak’. Bij DOBU staat voorop dat we de werkzaamheden goed plannen en dat we de gemaakte planning ook na komen.

DOBU hanteert korte communicatielijnen met altijd één vast aanspreekpunt

Tijdens het hele traject hanteren we korte communicatielijnen met één vast aanspreekpunt. Wilt u zelf ervaren hoe wij uw ideeën en wensen omzetten naar een eindproduct? Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een kennismakingsgesprek om de mogelijkheden voor uw gewenste kantoor of winkelpand te bespreken.

Klik hier om te zien welke eisen DOBU hanteert met betrekking tot milieu, veiligheid en kwaliteit.