Zakelijk

Appartementengebouw Hoog Bergen te Eindhoven

Opdrachtgever: Landman Vastgoed
Oplevering: 2020

Augustus 2019 zijn wij gestart met de transformatie van een voormalig kantoorpand tot appartementen aan de Hoogstraat 35 te Eindhoven. De centrale ligging van dit pand gaf de nodige uitdaging om alle bouwmaterialen aangeleverd en opgeslagen te krijgen.

Om de oppervlaktes zo maximaal mogelijk te benutten zijn de voormalige trappenhallen bij de appartementen betrokken. Daarnaast is er een dakopbouw geplaatst die het totaal aantal appartementen naar 25 heeft gebracht. De gevels en binnenwanden van de voormalige trappenhallen en de dakopbouw zijn vanwege gewichtsbesparing uitgevoerd in houtskeletbouw en bekleed met steenstrips en vezelcement gevelplaten.

Aan de achterzijde van het gebouw is een compleet nieuwe stalen galerij geplaatst. Het dak is voorzien van een buitentuin met meer dan 100m² mos sedum en hedera beplanting.

Het pand werd in samenwerking met de opdrachtgever turn-key opgeleverd zodoende konden de eerste bewoners de dag na oplevering al hun nieuwe appartementen betrekken.

VERTROUWD VAKMANSCHAP VAN DOBU

Bij DOBU maken we heldere afspraken, hanteren we korte communicatielijnen, is het contact laagdrempelig en gebruiken we een planning die reëel is. Je merkt het: met de aanpak van DOBU sta jij echt centraal!

DOBU GEEFT UW BOUWPLANNEN KLEUR

Ons vakmanschap geeft vorm aan al je wensen, van de eerste tekening tot de laatste plint. Wil je van gedachten wisselen over jouw bouwproject, neem dan vrijblijvend contact met ons op.