25 jarig jubileum Bouwbedrijf Dobu

2 juni 2022 is het 25 jaar geleden dat Roland van Bussel samen met Frans van Doorn gestart zijn met Dobu. Ter gelegenheid van dit jubileum is er een feestelijk weekend georganiseerd. Iedereen die belangstelling heeft, is welkom vrijdag 3 juni van 16.00-20.00uur op de Open Dag aan de Dorser 5 te Someren!

25 jaar Bouwbedrijf Dobu

Het is 2 juni 1997 als Roland de beslissing maakt om zich in te schrijven bij de Kamer van Koophandel. Een stap waar hij nog altijd geen spijt van heeft. Al was het wel een spannende stap. Het bedrijf heet de eerste twee jaar Dobu Timmerwerken, vanaf 1999 gaat het bedrijf verder onder naam Bouwbedrijf Dobu. Tot aan 2007 is Frans de compagnon van Roland. Daarna scheiden de wegen van de twee heren. Roland wilde graag doorgroeien en Frans, die al wat ouder was op dat moment, vond het wel goed zo. In 2008 bouwt Dobu in 4 maanden tijd hun gloednieuwe bedrijfspand aan de Dorser 5 in Someren. De jaren daarna blijft het bedrijf gestaag groeien.

Trots
In 2005 krijgt de Somerense ondernemer een eervol project aangereikt: de restauratie van de kerk in Someren. Een project waar hij met trots op terugkijkt. Ook is Roland blij met het feit dat er klanten, als je in de bouwsector daar al van kan spreken, terugkomen. In de 25 jaar dat Roland ondernemer is, is er wel veel veranderd. Zo zijn volgens hem de klanten een stuk kritischer geworden en is een mondelinge afspraak niet meer van deze tijd. Ook de laatste maanden is het weer aanpassen geblazen. Zeker met de prijzen in de bouwsector en de topdrukte in de bouw. Daarbij ligt het personeel niet voor het oprapen. Als erkend leerbedrijf hoopt Dobu de komende tijd alsnog veel mensen goed te kunnen opleiden.

Eerst organiseert Dobu ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan vrijdag 3 juni van 16.00 uur tot 20.00 uur een Open Dag. Iedereen is dan van harte welkom om een kijkje te komen nemen aan de Dorser 5. Tijdens de dag zullen er verschillende projecten ‘in the picture’ staan en de mensen van Dobu staan u dan graag te woord.